Systemkrav

Dit system skal overholde følgende hardware- og softwarekrav til ESET Internet Security for at kunne yde optimalt:

Understøttede processorer

Intel- eller AMD-processor, 32-bit (x86) med SSE2-vejledningssæt eller 64-bit (x64), 1 GHz eller mere

ARM64-baseret processor, 1 GHz eller mere

Understøttede operativsystemer

Microsoft® Windows® 11

Microsoft® Windows® 10

important

Understøttelse af Azure Code Signing skal være installeret på alle Windows-operativsystemer for at installere eller opgradere ESET-produkter, der er udgivet efter juli 2023. Flere oplysninger.

important

Hold altid dit operativsystem opdateret.

Krav til ESET Internet Security-funktioner

Se systemkravene til specifikke ESET Internet Security-funktioner i tabellen nedenfor:

Funktion

Krav

Intel® Threat Detection Technology

Se de understøttede processorer.

Sikker bank og browsing

Se de understøttede webbrowsere.

Gennemsigtig baggrund

Windows 10 version RS4 og nyere.

Særligt renseprogram

Ikke-ARM64-baseret processor.

Renseprogram for system

Ikke-ARM64-baseret processor.

Exploit-blokering

Ikke-ARM64-baseret processor.

Grundig inspektion af adfærd

Ikke-ARM64-baseret processor.

Andet

Du skal have internetforbindelse, for at aktivering og opdatering af ESET Internet Security kan fungere korrekt.

To antivirusprogrammer, der kører samtidigt på en enkelt enhed, vil uundgåeligt forårsage konflikter mellem systemressourcer. Systemet kan f.eks. blive så langsomt, at det ikke kan køre