Forældet version af Microsoft Windows

Problem

Du vil installere den nyeste version af ESET Internet Security på en computer med Windows 7, Windows 8 (8.1) eller Windows Home Server 2011

ESET Internet Security viser en fejl Forældet operativsystem under installationen

Oplysninger

Den nyeste version af ESET Internet Security kræver Windows 10- eller Windows 11-operativsystemer.

Løsning

Følgende løsninger er tilgængelige:

Opgrader til Windows 10 eller Windows 11

Opgraderingsprocessen er relativt let, og i mange tilfælde kan du gøre det uden at miste dine filer. Før du opgraderer til Windows 10:

1.Sikkerhedskopier vigtige data.

2.Læs Microsofts Ofte stillede spørgsmål om opgradering til Windows 10 eller Ofte stillede spørgsmål om opgradering til Windows 11, og opdater dit Windows-operativsystem.

Installer ESET Internet Security version 16.0

Hvis du ikke kan opgradere Windows, skal du installere ESET Internet Security version 16.0. Yderligere oplysninger kan findes i Onlinehjælp til ESET Internet Security version 16.0.