Avanceret logføring for netværksbeskyttelse

Denne funktion er beregnet til at levere mere avancerede logfiler til ESETs tekniske support. Brug kun denne funktion, når ESETs tekniske support beder dig om det, da den kan oprette en meget stor logfil og gøre din computer langsommere.

1.Åbn Avanceret opsætning > Værktøjer > Diagnosticering > Avanceret logføring, og aktivér Aktivér avanceret logføring for netværksbeskyttelse.

2.Forsøg at genskabe det problem, du oplever.

3.Deaktiver Avanceret logføring for netværksbeskyttelse.

4.PCAP-logfilen, der er oprettet af Avanceret logføring for netværksbeskyttelse, findes i samme mappe, som hukommelsesdumps for diagnosticering er oprettet i:C:\ProgramData\ESET\ESET Security\Diagnostics\