Netværksforbindelser

Viser de netværk, som netværkskort har forbindelse til. Hvis du vil se netværksforbindelser, skal du åbne programmets hovedvindue > Opsætning > Netværksbeskyttelse > Netværksforbindelser.

Dobbeltklik på en forbindelse på listen for at få vist oplysninger om den og oplysninger om netværkskortet.

Hold markøren over en bestemt netværksforbindelse, og klik på menuikonet three_dots_menui kolonnen Godkendt for at vælge en af følgende indstillinger:

Rediger – Åbner vinduet Konfigurer netværksbeskyttelse, hvor du kan tildele en netværksbeskyttelsesprofil til et bestemt netværk

Glem – Nulstiller konfigurationen af netværksforbindelsen til standard

Scan netværk med Netværkstjekker – Åbner Netværkstjekker for at køre en netværksscanning.

Markér som "Mit netværk" – Føjer tagget "Mit netværk" til netværket. Dette tag vises ud for netværket i hele ESET Internet Security for at hjælpe dig med identifikation og give dig en sikkerhedsoversigt

Fjern markeringen som "Mit netværk" – Fjerner tagget "Mit netværk". Kun tilgængelig, hvis netværket allerede er tagget