Microsoft Windows®-opdatering

Funktionen Windows Update er en vigtig komponent, når det drejer sig om at beskytte brugere mod ondsindet software. Af denne årsag er det nødvendigt, at du installerer Microsoft Windows-opdateringer, når de bliver tilgængelige. ESET Internet Security underretter dig om manglende opdateringer i overensstemmelse med det niveau, du angiver i Avanceret opsætning > Værktøjer. Følgende niveauer er følgende:

Ingen opdateringer – Ingen systemopdateringer tilbydes til overførsel.

Valgfrie opdateringer – Opdateringer markeret som lav prioritet og højere tilbydes til overførsel.

Anbefalede opdateringer – Opdateringer markeret som normale og højere tilbydes til overførsel.

Vigtige opdateringer – Opdateringer markeret som vigtige og højere tilbydes til overførsel.

Kritiske opdateringer – Kun kritiske opdateringer tilbydes til overførsel.