Dialogvindue – Systemopdateringer

Hvis der er opdateringer til dit operativsystem, viser ESET Internet Security en meddelelse i programmets hovedvindue > Oversigt. Klik på Flere oplysninger for at åbne vinduet Systemopdateringer.

Vinduet Systemopdateringer viser listen over tilgængelige opdateringer, der er klar til at blive hentet og installeret. Opdateringstypen vises ud for navnet på opdateringen.

Dobbeltklik på en opdateringsrække for at få vist vinduet Opdateringsoplysninger med yderligere oplysninger.

Klik på Kør systemopdatering for at downloade og installere alle de viste opdateringer af operativsystemet.