Tidsinterval for annullering af opdatering

Hvis du klikker på Annuller opdatering i Avanceret opsætning > Opdater > Opdater), skal du vælge et tidsinterval i rullemenuen Varighed, der repræsenterer den tidsperiode, hvor opdateringer af registreringsprogrammet og programmoduler midlertidigt afbrydes.

DIALOG_UPDATE_ROLLBACK

Vælg Indtil de aktiveres for at udsætte regelmæssige opdateringer uendeligt, indtil du gendanner opdateringsfunktionen manuelt. Da det udgør en potentiel sikkerhedsrisiko, anbefaler ESET ikke, at denne indstilling markeres.