Produktopdateringer

I sektionen Produktopdateringer kan du automatisk installere nye funktionsopdateringer, når de bliver tilgængelige.

Opdateringer af programfunktioner giver dig nye funktioner eller ændrer dem, der allerede findes fra tidligere versioner. De kan udføres automatisk uden brugerens indgriben, eller du kan vælge at modtage en besked. Når der er installeret en opdateret programfunktion, kan det være nødvendigt at genstarte computeren.

Opdateringer af programfunktioner – Når funktionen er aktiveret, udføres der automatisk opdateringer af programfunktioner.