Automatische upgrade voor verouderde producten

Uw ESET-productversie wordt niet meer ondersteund en uw product is geüpgraded naar de nieuwste versie.

MONITOR_RED Algemene installatieproblemen

note

In elke nieuwe versie van een ESET-product zijn de nieuwste oplossingen voor problemen en verbeteringen opgenomen. Bestaande klanten met een geldige licentie voor een ESET-product kunnen gratis upgraden naar de nieuwste versie van hetzelfde product.

Ga als volgt te werk als de installatie wilt afronden:

1.Klik op Accepteren en doorgaan om de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers en het Privacybeleid te accepteren. Als u het niet eens bent met de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers, klikt u op Verwijderen. U kunt niet terugkeren naar de vorige versie.

2.Klik op Alles toestaan en doorgaans om zowel het ESET LiveGrid®-feedbacksysteem als het Programma voor kwaliteitsverbetering toe te staan of klik op Doorgaan als u niet wilt deelnemen.

3.Nadat u het nieuwe ESET-product met uw licentiecode hebt geactiveerd, wordt de pagina Overzicht weergegeven. Als uw licentiegegevens niet worden gevonden, gaat u verder met een nieuwe proeflicentie. Als uw licentie die in het vorige product wordt gebruikt niet geldig is, activeert u uw ESET-product.

4.Het apparaat moet opnieuw worden opgestart en is vereist om de installatie te voltooien.