Productactiveringen

Er zijn verschillende methoden om uw product te activeren. De beschikbaarheid van de activeringsmethoden in het activeringsvenster kan verschillen per land en is afhankelijk van de distributiemethode (cd/dvd, ESET-website, enzovoort):

Als u een in de winkel verpakte versie van het product hebt gekocht of een e-mail met licentiegegevens hebt ontvangen, activeert u uw product door op Een gekochte licentiecode gebruiken te klikken. De Licentiecode moet worden ingevoerd zoals deze is verstrekt voor een geslaagde activering. Licentiecode: een unieke tekenreeks in de indeling XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX of XXXX-XXXXXXXX, die wordt gebruikt ter identificatie van de licentiehouder en voor activering van de licentie. De Licentiecode bevindt zich doorgaans binnen in of op de achterkant van de productverpakking.

Nadat u ESET HOME-account gebruiken hebt geselecteerd, wordt u gevraagd u aan te melden bij uw ESET HOME-account.

Als u ESET Internet Security wilt evalueren voordat u tot aanschaf overgaat, selecteert u Gratis proefversie. Vul uw e-mailadres en land in om ESET Internet Security voor een bepaalde tijd te activeren. U ontvangt de proeflicentie in een e-mail. Proeflicenties kunnen slechts eenmaal per klant worden geactiveerd.

Als u geen licentie hebt en er een wilt kopen, klikt u op Licentie kopen. U wordt dan doorgestuurd naar de website van de ESET-distributeur in uw regio. Volledige licenties voor ESET Windows-producten voor thuisgebruik zijn niet gratis.

U kunt op elk moment uw productlicentie wijzigen. Daarvoor klikt u op Help en ondersteuning > Licentie wijzigen in het hoofdvenster van het programma. U ziet het openbare licentie-ID die wordt gebruikt om uw licentie van ESET-ondersteuning te identificeren.

MONITOR_RED Mislukte productactivering?

ACTIVATION