Gratis ESET-licentiecode

Volledige licentie voor ESET Internet Security is niet gratis.

De ESET-licentiecode is een unieke reeks letters en cijfers die van elkaar zijn gescheiden door een koppelteken, die ESET beschikbaar stelt om legaal gebruik van ESET Internet Security mogelijk maken, overeenkomstig de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers. Elke eindgebruiker mag de licentiecode alleen gebruiken voor zover de eindgebruiker het recht heeft ESET Internet Security te gebruiken op basis van het aantal licenties dat ESET heeft verstrekt. De licentiecode wordt als een vertrouwelijke code beschouwd en mag niet worden gedeeld, maar u kunt de seats van de licentie wel delen via de ESET HOME.

Er zijn bronnen op internet waar u mogelijk een 'gratis' ESET-licentiecode wordt aangeboden, maar onthoud:

Als u op een advertentie voor een 'gratis ESET-licentie' klikt, kunt u hiermee uw computer of apparaat in gevaar brengen. Zo'n actie kan leiden tot besmetting met malware. Er kan malware verborgen zijn in onofficiële inhoud van websites (bijvoorbeeld video's), websites die advertenties weergeven om geld te verdienen op basis van uw bezoek, enz. Meestal gaat het hierbij om een valstrik.

ESET kan illegale licenties uitschakelen en zal dit ook doen.

Het bezit van een illegale licentiecode is niet in lijn met de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers die u moet accepteren om ESET Internet Security te kunnen installeren.

Koop ESET-licenties alleen via officiële kanalen zoals www.eset.com, ESET-distributeurs of verkopers (koop geen licenties bij niet-officiële websites van derden zoals eBay of gedeelde licenties van een derde partij).

Het downloaden van een ESET Internet Security is weliswaar gratis, maar voor activering tijdens de installatie is een geldige ESET-licentiecode vereist (u kunt het product wel downloaden en installeren, maar zonder activering werkt het niet)

Deel uw licentie niet op internet of via sociale media (uw licentie kan daar breed worden verspreid).

Als u een illegale ESET-licentie wilt identificeren en wilt melden, bezoek dan ons kennisbankartikel voor instructies.

Als u niet zeker weet of u een ESET-beveiligingsproduct wilt kopen, kunt u tijdelijk een proefversie gebruiken en later beslissen:

1.ESET Internet Security activeren met behulp van een gratis proeflicentie

2.Deelnemen aan het ESET-bètaprogramma

3.Installeer ESET Mobile Security als u een mobiel Android-apparaat gebruikt. Dit is freemium.

Een korting of verlenging krijgen voor uw licentie: Verleng uw ESET-abonnement.