Upgraden naar een nieuwere versie

Er worden nieuwere versies van ESET Internet Security uitgebracht om verbeteringen door te voeren of problemen op te lossen die niet kunnen worden opgelost met de automatische updates van programmamodules. U kunt op verschillende manieren een upgrade naar een latere versie uitvoeren:

1.Automatisch via een update van het programma.
Aangezien de upgrade van het programma verspreid wordt onder alle gebruikers en van invloed kunnen zijn op bepaalde systeemconfiguraties, wordt deze uitgebracht na uitgebreide tests om een soepele upgrade te kunnen garanderen op alle mogelijke systeemconfiguraties. Als u een upgrade naar een nieuwere versie onmiddellijk wilt uitvoeren nadat deze is uitgebracht, gebruikt u een van de onderstaande methoden.
Controleer of u Updates van toepassingsfuncties hebt ingeschakeld in Geavanceerde instellingen > Bijwerken > Profielen > Updates.

2.Handmatig in het hoofdvenster door te klikken op Controleren op updates in het gedeelte Bijwerken.

3.Handmatig, door een recentere versie te downloaden en deze over de oude installatie heen te installeren.

Voor aanvullende informatie en geïllustreerde instructies verwijzen wij naar:

ESET-producten bijwerken: controleer of de nieuwste productmodules aanwezig zijn

Wat zijn de verschillende soorten ESET-productupdates en -versies?