Beveiliging webtoegang

Met Beveiliging van webtoegang kunt u geavanceerde instellingen voor de internetbeveiligingsmodule configureren. De volgende opties zijn beschikbaar in Geavanceerde instellingen > Beveiliging > Beveiliging van webtoegang > Beveiliging van webtoegang:

Beveiliging van webtoegang inschakelen: als dit is ingeschakeld, worden Beveiliging van webtoegang en Anti-phishing niet uitgevoerd.

note

We raden u sterk aan om Beveiliging van webtoegang ingeschakeld te laten en standaard geen toepassingen of IP-adressen uit te sluiten.

Browserscripts scannen: wanneer deze optie is ingeschakeld, controleert de detectie-engine alle JavaScript-programma's die door webbrowsers worden uitgevoerd.

Antiphishing inschakelen: wanneer deze optie is ingeschakeld, worden phishing-webpagina's geblokkeerd. Zie Antiphishing-beveiliging voor meer informatie.

Uitgesloten toepassingen: hiermee kunt u specifieke toepassingen uitsluiten van scans door Beveiliging van webtoegang. Dit is handig wanneer er compatibiliteitsproblemen worden veroorzaakt door Beveiliging van webtoegang.

Uitgesloten IP's: hiermee kunt u specifieke externe adressen uitsluiten van scans door Beveiliging van webtoegang. Dit is handig wanneer er compatibiliteitsproblemen worden veroorzaakt door Beveiliging van webtoegang.

CONFIG_WEB_ACCESS

Beveiliging van webtoegang geeft de volgende melding in uw browser weer wanneer de website wordt geblokkeerd:

WEB_BLOCKED

note

Geïllustreerde instructies

De volgende artikelen in de ESET-kennisbank zijn mogelijk alleen beschikbaar in het Engels:

Een veilige website uitsluiten van blokkade door Beveiliging van webtoegang

Een website blokkeren met ESET Internet Security