Uitgesloten toepassingen

Als u scans van de communicatie voor specifieke toepassingen wilt uitsluiten, voegt u deze toe aan de lijst. De HTTP(S)/POP3(S)/IMAP(S)-communicatie van de geselecteerde toepassingen wordt niet op bedreigingen gecontroleerd. Het wordt aanbevolen dat u deze optie alleen gebruikt voor toepassingen die niet correct werken wanneer de communicatie ervan wordt gescand.

Toepassingen en services die worden uitgevoerd, zijn hier automatisch beschikbaar wanneer u klikt op Toevoegen. Klik op ... en navigeer naar een toepassing als u een uitsluiting handmatig wilt toevoegen.

Bewerken: hiermee kunt u geselecteerde vermeldingen in de lijst bewerken.

Verwijderen: hiermee kunt u vermeldingen in de lijst verwijderen.

CONFIG_EPFW_CONTENT_SCAN_EXCLUDE