Interactieve waarschuwingen

important

Op zoek naar informatie over veelvoorkomende waarschuwingen en meldingen?

Bedreiging gevonden

Adres is geblokkeerd

Product is niet geactiveerd

Een product met meer functies kiezen

Een product met minder functies kiezen

Update beschikbaar

Update-informatie is niet consistent

Problemen rond het bericht 'Modules bijwerken mislukt' oplossen

Updatefouten van modules oplossen

Netwerkbedreiging geblokkeerd

Websitecertificaat ingetrokken

In het gedeelte Interactieve waarschuwingen in Geavanceerde instellingen > Meldingen kunt u configureren hoe berichtvakken en interactieve waarschuwingen voor detecties, waarbij een beslissing moet worden genomen door een gebruiker (bijvoorbeeld potentiële phishingwebsite), door ESET Internet Security worden afgehandeld.

CONFIG_ALERT

Interactieve waarschuwingen

Als u Interactieve waarschuwingen weergeven uitschakelt, worden alle waarschuwingsvensters en dialoogvensters in browsers verborgen. Deze optie is alleen geschikt in een beperkt aantal specifieke situaties. We adviseren deze optie ingeschakeld te houden.

In-product messaging

De berichten in het product zijn bedoeld om gebruikers op de hoogte te brengen van ESET-nieuws en andere communicatie. Voor verzending van marketingberichten is de instemming van een gebruiker vereist. Marketingberichten worden daarom niet standaard naar een gebruiker verzonden (weergegeven als een vraagteken). Door deze optie in te schakelen, gaat u akkoord met de ontvangst van ESET-marketingberichten. Als u niet bent geïnteresseerd in de ontvangst van ESET-marketingmateriaal, schakel de optie dan uit.

Berichtvensters

U kunt de berichtvakken automatisch na een bepaalde tijd laten sluiten door Berichtvensters automatisch sluiten te selecteren. Als de waarschuwingsvensters niet handmatig worden gesloten, gebeurt dit automatisch nadat de opgegeven tijdsperiode is verstreken.

Time-out in seconden: stelt de zichtbaarheidsduur van waarschuwingen in. De waarde moet tussen de 10 en 999 seconden liggen.

Bevestigingsberichten: klik op Bewerken om een lijst met bevestigingsberichten weer te geven waarvoor u kunt selecteren of u deze weergegeven wilt hebben of niet.