Vanlige spørsmål

Nedenfor finner du noen av de vanligste spørsmålene og problemene man kommer over. Klikk emnets tittel for å finne ut hvordan du kan løse problemet:

Slik oppdaterer du ESET Internet Security

ESET Internet Security har oppdaget en trussel

Fjerne virus fra PC-en

Tillate kommunikasjon for et bestemt program

Hvordan aktivere Sperrefunksjon for en konto

Hvordan opprette en ny oppgave i Planlegger

Slik planlegger du en (ukentlig) skanningsoppgave

Hvordan løse "Sikker bankbetaling kunne ikke omdirigeres til den forespurte nettsiden"

Låse opp Avansert oppsett

Slik løser du produktdeaktivering fra ESET HOME

Hvis du ikke finner ditt problem på listen over, kan du prøve å søke i Elektronisk hjelp for ESET Internet Security.

Hvis du ikke finner noen løsning på problemet eller spørsmålet ditt i Elektronisk hjelp for ESET Internet Security, kan du gå til den jevnlig oppdaterte ESET-kunnskapsbasen vår på nettet. Nedenfor finner du koblinger til de mest populære kunnskapsbaseartiklene våre:

Hvordan fornyer jeg lisensen min?

Jeg mottok en aktiveringsfeilmelding da jeg installerte ESET-produktet mitt. Hva betyr det?

Aktiver ESET Windows-hjemmeproduktet ved hjelp av lisensnøkkelen

Avinstaller eller reinstaller mitt ESET home-produkt

Jeg mottar melding om at ESET-installasjonen ble avsluttet for tidlig

Hva må jeg gjøre når jeg har fornyet lisensen? (Hjemmebrukere)

Hva skjer hvis jeg endrer e-postadresse?

Overfør ESET-produktet mitt til en ny datamaskin eller enhet

Slik startes Windows i Sikkermodus eller Sikkermodus med nettverk

Utelat et sikkert nettsted fra å bli blokkert

Tillat tilgang for skjermleserprogramvare til ESET GUI

Du kan om nødvendig kontakte teknisk støtte med spørsmål eller problemer.