Hvordan løse "Sikker bankbetaling kunne ikke omdirigeres til den forespurte nettsiden"

note

Bruk alternativet Sikre alle nettlesere i stedet for omadressering av nettsteder

Som standard startes den sikrede nettleseren for bank- og betalingsbeskyttelse i den gjeldende nettleseren etter å ha besøkt et kjent banknettsted. I stedet for omadressering av nettsteder kan du bruke alternativet Sikre alle nettlesere til å starte alle støttede nettlesere i en sikker modus. Dette lar deg surfe på internett, få tilgang til nettbank og foreta online transaksjoner uten omadressering i ett sikret nettleservindu.

Hvis du vil bruke alternativet Sikre alle nettlesere, åpner du hovedprogramvinduet, navigerer til Oppsett > Sikkerhetsverktøy og aktiverer bryteren ved siden av Sikre alle nettlesere.

Følg instruksjonene nedenfor for å løse omdirigeringsfeilen for nettstedet:

important

Når du har fullført alle trinn, må du sjekke om sikker bankbetaling fungerer

Hvis nettleservinduet fortsatt ikke virker, fullfør neste trinn til det virker igjen.

1.Start datamaskinen på nytt.

2.Sørg for at du bruker den nyeste versjonen av operativsystemet ditt  Windows  og ESET Internet Security ditt: Oppgrader ESET Windows -hjemmeprodukter til den nyeste versjonen.

3.Det kan hende du opplever en konflikt med tredjeparts sikkerhetsprogramvare, VPN eller brannmur. Hvis du vil se gjennom konflikter med filer som er lastet inn i nettleseren, åpner du Loggfiler > Sikker bankbetaling og deaktiverer eller avinstallerer den loggførte programvaren midlertidig.

4.Deaktiver alle tredjeparts nettleserutvidelser.

5.Fjern nettleserens hurtigbuffer. Hvordan tømme Firefox-hurtigbufferen eller Google Chrome-hurtigbufferen i nettleseren min?

6.Kontroller at standardnettleseren din ikke er utelukket i Avansert oppsett > Beskyttelser > Beskyttelse for nettilgang > Utelukkede programmer.

7.Hvis du ikke oppgraderte ESET-produktet i tidligere trinn, må du avinstallere og installere ESET-produktet ditt på nytt. Start datamaskinen på nytt etter installasjonen.

8.Hvis problemet vedvarer, kan du aktivere alternativet Sikre alle nettlesere eller få tilgang til den sikrede nettleseren via Sikker bankbetaling-ikonet på skrivebordet.

PAGE_UTILITIES

Bank- og betalingsbeskyttelse er et ekstra lag med beskyttelse urformet for å beskytte dine finansielle data under nettransaksjoner.

Som standard starter alle støttede nettlesere i sikker modus. Dette gjør at du kan surfe på internett, bruke nettbank og foreta kjøp og transaksjoner på nettet i ett og samme sikre nettleservindu uten omdirigering.

important

ESET LiveGrid®-omdømmesystemet må være aktivert (aktivert som standard) for å sikre at Sikker bankbetaling fungerer som den skal.

Velg ett av følgende konfigurasjonsalternativer for sikker webleservirkemåte:

Sikre alle nettlesere (standard) – Alle støttede nettlesere starter i sikker modus. Dette gjør at du kan surfe på internett, bruke nettbank og foreta kjøp og transaksjoner på nettet i ett og samme sikre nettleservindu uten omdirigering.

Omadressering av nettsteder - Nettsteder fra en liste over beskyttede nettsteder og intern nettbankliste omdirigerer til den sikrede nettleseren. Du kan velge hvilken nettleser (standard eller sikret) som skal åpnes.

note

Omdirigering av nettsteder er ikke tilgjengelig for enheter med ARM-prosessorer.

Begge de forrige alternativene er deaktiverte – For å få tilgang til sikret nettleser i hovedprogramvinduet > Oversikt, klikk på Sikker bankbetaling eller klikk på ICON_BPP Sikker bankbetaling-ikonet på skrivebordet. Nettleseren som er angitt som standard i Windows, startes i sikker modus.

For å konfigurere virkemåten for Sikker nettleser, se Avansert oppsett for sikker bankbetaling. For å aktivere funksjonen Sikre alle nettlesere i ESET Internet Security, klikk på Oppsett > Sikkerhetsverktøy, og aktiver glidebryteren Sikre alle nettlesere.

Bruk av HTTPS-kryptert kommunikasjon er nødvendig for å utføre beskyttet surfing. Følgende nettlesere støtter Sikker bankbetaling:

Internet Explorer 8.0.0.0+

Microsoft Edge 83.0.0.0+

Google Chrome 64.0.0.0+

Firefox 24.0.0.0+

note

Bare Firefox og Microsoft Edge støttes på enheter med ARM-prosessorer.

For flere detaljer om funksjonene i Sikker bankbetaling, les følgende ESET kunnskapsbaseartikler som er tilgjengelige på engelsk og på flere andre språk:

Hvordan bruker jeg ESET bank- og betalingsbeskyttelse?

Aktiver eller deaktiver ESET Sikker bankbetaling for et spesifikt nettsted

Sett på pause eller deaktiver Sikker bankbetaling i ESET Windows-hjemmeprodukter

ESET Sikker bankbetaling – vanlige feil

ESET-ordliste | Sikker bankbetaling

Hvis du fremdeles ikke klarer å løse problemet, må du sende en e-post til ESETs tekniske støtte.