Sikker bankbetaling

Du kan konfigurere Sikker bankbetaling i Avanserte oppsett > Beskyttelser > Nettleserbeskyttelse > Sikker bankbetaling.

icon_section Grunnleggende

Aktiver bank- og betalingsbeskyttelse – Når Sikker bankbetaling er aktivert, starter alle støttede nettlesere som standard i sikker modus.

Nettleserbeskyttelse

Aktiver Sikre alle nettlesere for å starte alle støttede nettlesere i sikker modus.

Utvidelsesinstallasjonsmodus – På rullegardinmenyen kan du velge hvilke utvidelser som skal kunne installeres i en nettleser som er sikret av ESET: Endring av modus for installasjon av utvidelser påvirker ikke tidligere installerte leserutvidelser:

Viktige utvidelser – bare de viktigste utvidelsene som er utviklet av en bestemt nettleserprodusent.

Alle utvidelser – alle utvidelser som støttes av en bestemt nettleser.

Omadressering av nettsteder

note

Omadressering av nettsteder er ikke tilgjengelig når Sikre alle nettlesere er aktivert.

Aktiver omdirigering av beskyttede nettsteder – Dersom dette er aktivert, vil nettsider fra listen over beskyttede nettsteder og den interne internettbanklisten bli omdirigert til den sikrede nettleseren.

Beskyttede nettsteder – En liste over nettsteder der du kan velge hvilken nettleser du vil bruke (normal eller sikret), åpnes. Som standard vises den informative varslingen i nettleseren og den grønne rammen rundt nettleseren for å informere om at sikker surfing er aktiv. For å redigere listen, se Beskyttede nettsteder.

note

Omdirigering av nettsteder er ikke tilgjengelig for enheter med ARM-prosessorer.

Sikret nettleser

Forsterket minnebeskyttelse – Dersom dette er aktivert, vil minnet til den sikrede nettleseren bli beskyttet mot inspeksjon av andre prosesser.

Tastaturbeskyttelse – Hvis dette er aktivert, skjules informasjon du skriver inn med tastaturet i den sikrede nettleseren, for andre programmer. Dette øker sikkerheten mot tasteloggere.

Nettleserens grønne ramme – Hvis dette er deaktivert, vil den informative varslingen i nettleseren og den grønne rammen rundt nettleseren bli skjult.