Sikker bankbetaling

Bank- og betalingsbeskyttelse er et ekstra lag med beskyttelse urformet for å beskytte dine finansielle data under nettransaksjoner.

Som standard starter alle støttede nettlesere i sikker modus. Dette gjør at du kan surfe på internett, bruke nettbank og foreta kjøp og transaksjoner på nettet i ett og samme sikre nettleservindu uten omdirigering.

important

ESET LiveGrid®-omdømmesystemet må være aktivert (aktivert som standard) for å sikre at Sikker bankbetaling fungerer som den skal.

Velg ett av følgende konfigurasjonsalternativer for sikker webleservirkemåte:

Sikre alle nettlesere (standard) – Alle støttede nettlesere starter i sikker modus. Dette gjør at du kan surfe på internett, bruke nettbank og foreta kjøp og transaksjoner på nettet i ett og samme sikre nettleservindu uten omdirigering.

Omadressering av nettsteder - Nettsteder fra en liste over beskyttede nettsteder og intern nettbankliste omdirigerer til den sikrede nettleseren. Du kan velge hvilken nettleser (standard eller sikret) som skal åpnes.

note

Omdirigering av nettsteder er ikke tilgjengelig for enheter med ARM-prosessorer.

Begge de forrige alternativene er deaktiverte – For å få tilgang til sikret nettleser i hovedprogramvinduet > Oversikt, klikk på Sikker bankbetaling eller klikk på ICON_BPP Sikker bankbetaling-ikonet på skrivebordet. Nettleseren som er angitt som standard i Windows, startes i sikker modus.

For å konfigurere virkemåten for Sikker nettleser, se Avansert oppsett for sikker bankbetaling. For å aktivere funksjonen Sikre alle nettlesere i ESET Internet Security, klikk på Oppsett > Sikkerhetsverktøy, og aktiver glidebryteren Sikre alle nettlesere.

Bruk av HTTPS-kryptert kommunikasjon er nødvendig for å utføre beskyttet surfing. Følgende nettlesere støtter Sikker bankbetaling:

Internet Explorer 8.0.0.0+

Microsoft Edge 83.0.0.0+

Google Chrome 64.0.0.0+

Firefox 24.0.0.0+

note

Bare Firefox og Microsoft Edge støttes på enheter med ARM-prosessorer.

For flere detaljer om funksjonene i Sikker bankbetaling, les følgende ESET kunnskapsbaseartikler som er tilgjengelige på engelsk og på flere andre språk:

Hvordan bruker jeg ESET bank- og betalingsbeskyttelse?

Aktiver eller deaktiver ESET Sikker bankbetaling for et spesifikt nettsted

Sett på pause eller deaktiver Sikker bankbetaling i ESET Windows-hjemmeprodukter

ESET Sikker bankbetaling – vanlige feil

ESET-ordliste | Sikker bankbetaling