Hvordan aktivere Sperrefunksjon for en konto

Følg de nedenstående trinnene for å aktivere Sperrefunksjon for en bestemt brukerkonto:

1.Sperrefunksjon er som standard deaktivert i ESET Internet Security. Sperrefunksjon kan aktiveres på følgende to måter:

Klikk på ikonet for bryteren MODULE_INACTIVE i Oppsett > Internett-beskyttelse > Foreldrekontroll fra hovedprogramvinduet, og endre status for foreldrekontrollen til aktivert.

Åpne Avanserte oppsett > Beskyttelser > Beskyttelse for nettilgang > Foreldrekontroll og aktiver deretter bryteren ved siden av Aktiver foreldrekontroll.

2.Klikk Oppsett > Internett-beskyttelse > Sperrefunksjon fra hovedprogramvinduet. Selv om Aktivert vises ved siden av Foreldrekontroll, må du konfigurere Foreldrekontroll for ønsket konto ved å klikke på symbolet av en pil. I det neste vinduet velger du deretter Beskytt barnekontoen eller Foreldrekontoen. Angi en alder i neste vindu for kontoinnstillinger for å fastsette et tilgangsnivå og anbefalte nettsider som passer for alderen. Sperrefunksjon vil nå være aktivert for den spesifiserte brukerkontoen. Klikk Blokkert innhold og innstillinger under et kontonavn for å tilpasse kategorier du ønsker å tillate eller blokkere i kategorien Kategorier. For å tillate eller blokkere bestemte nettsider som ikke passer inn i en kategori klikker du på kategorien Unntak.

PAGE_SETTINGS_PARENTAL