ESET Hjelp på Internett

Velg tema

Kategorier

Merk av i avmerkingsboksen i Aktivert-kolonnen ved siden av en kategori for å tillate den. Hvis du lar avmerkingsboksen stå tom, blir kategorien ikke tillatt for den aktuelle kontoen.

PANEL_PARENTAL_CATEGORIES

Her er noen eksempler på kategorier (grupper) som brukere kanskje ikke er kjent med:

Diverse – Vanligvis private (lokale) IP-adresser slik som intranet, 127.0.0.0/8, 192.168.0.0/16, osv. Når du får en 403- eller 404-feilkode, vil også nettsiden passe inn under denne kategorien.

Ikke løst - Denne kategorien inkluderer nettsider som ikke løses på grunn av en feil ved tilkobling til databasemotoren for Sperrefunksjon.

Ikke kategorisert - Ukjente nettsider som ikke finnes i databasen for Sperrefunksjon enda.

Dynamisk – Websider som omdirigerer til andre sider på andre nettsteder.