ESET HOME -tili

Voit tarkistaa ESET HOME -tilin yhteyden tilan kohdassa ohjelman pääikkuna > ESET HOME -tili.

PAGE_MYESET

Tätä laitetta ei ole yhdistetty ESET HOME -tiliin

Valitse Yhdistä ESET HOME -tiliin, niin laitteesi yhdistetään ESET HOME -palveluun ja voit hallinnoida käyttöoikeuksiasi ja suojattuja laitteitasi. Voit uudistaa, päivittää tai laajentaa käyttöoikeuttasi ja katsoa tärkeitä tietoja. ESET HOME -hallinnointiportaalissa tai mobiilisovelluksessa voit lisätä toisia käyttöoikeuksia, ladata tuotteita laitteillesi, tarkistaa tuotteiden suojaustilan tai jakaa käyttöoikeuksia sähköpostin kautta. Lisätietoja on ESET HOME -online-ohjeessa.

Tämä laite on yhdistetty ESET HOME -tiliin

Voit hallita laitteen suojausta etäyhteydellä käyttämällä ESET HOME -portaalia tai mobiilisovellusta. Valitse App Store tai Google Play, niin näyttöön tulee QR-koodi, jonka voit skannata kännnykälläsi ESET HOME -mobiilisovelluksen lataamiseksi App Storesta tai Google Playsta.

ESET HOME -tili – ESET HOME -tilisi nimi.

Laitteen nimi — Tämän laitteen nimi, joka näytetään ESET HOME -tilillä.

Avaa ESET HOME – Avaa ESET HOME -hallintaportaalin.

Voit katkaista laitteen yhteyden ESET HOME -tiliisi valitsemalla Katkaise yhteys ESET HOME -tiliin > Katkaise yhteys. Aktivointiin käytetty käyttöoikeus pysyy aktiivisena, ja laitteesi suojataan.