Yhdistä ESET HOME-palveluun

Yhdistä laitteesi ESET HOME, niin voit katsoa ja hallita kaikkia aktivoituja ESET-käyttöoikeuksiasi ja laitteitasi. Voit uudistaa, päivittää tai laajentaa käyttöoikeutesi ja tutkia käyttöoikeuden tärkeitä tietoja. ESET HOME -hallintaportaalissa tai -mobiilisovelluksessa voi lisätä erilaisia käyttöoikeuksia, ladata tuotteita laitteisiin, tarkistaa tuotteiden suojauksen tilan tai jakaa käyttöoikeuksia sähköpostitse. Lisätietoja on ESET HOME -online-ohjeessa.

BEGINNER_MYESET

Laitteen yhdistäminen ESET HOME-tiliin:

note

Jos olet muodostamassa yhteyttä ESET HOME -palveluun asennuksen aikana tai kun valitset Käytä ESET HOME -tiliä aktivointitapana, noudata ohjeita ESET HOME -tilin käyttäminen -kohdasta.

Jos olet jo asentanut ja aktivoinut tuotteen ESET Internet Security ESET HOME-tilillesi lisättyä käyttöoikeutta käyttämällä, voit yhdistää laitteesi ESET HOME-tiliisi ESET HOME-portaalissa. Toimi ESET HOMEin online-ohjeiden mukaisesti ja salli yhteys tuotteeseen ESET Internet Security.

1.Valitse ohjelman pääikkunasta ESET HOME -tili > Yhdistä ESET HOME -palveluun tai valitse Yhdistä ESET HOME -palveluun -vaihtoehto Yhdistä tämä laite ESET HOME -tiliin -ilmoituksesta.

2.Kirjaudu ESET HOME-tilillesi.

note

Jos sinulla ei ole ESET HOME-tiliä, rekisteröidy valitsemalla Luo tili tai tutustu ESET HOME-palvelun online-ohjeisiin.

Jos olet unohtanut salasanan, valitse Unohdin salasanani ja noudata näyttöön tulevia ohjeita tai katso ESET HOME-palvelun online-ohjeet.

3.Aseta Laitteen nimi ja valitse Jatka.

4.Onnistuneen yhteydenoton jälkeen näyttöön tulee tietoikkuna. Valitse Valmis.