Systeemvereisten

Uw systeem dient te voldoen aan onderstaande hard- en softwarevereisten zodat ESET Internet Security optimaal kan presteren:

Ondersteunde processors

Intel or AMD-processor, 32-bits (x86) met SSE2-instructieset of 64-bits (x64), 1 GHz of hoger

ARM64-processor, 1 GHz of hoger

Ondersteunde besturingssystemen

Microsoft® Windows® 11

Microsoft® Windows® 10

Microsoft® Windows® 8.1

Microsoft® Windows® 8

Microsoft® Windows® 7 SP1 met de nieuwste Windows-updates

Microsoft® Windows® Home Server 2011 64-bit

warning

Vanwege technische beperkingen is ESET Internet Security versie 16.0 de laatste versie die ondersteuning biedt voor Windows 7, Windows 8 (8.1) en Windows Home Server 2011. Als u beveiligd wilt blijven en de nieuwste updates wilt ontvangen voor ESET Internet Security, moet u uw besturingssysteem upgraden naar Windows 10 of hoger. Zie Verouderde versies van Microsoft Windows voor meer informatie.

Anti-Diefstal biedt geen ondersteuning voor Microsoft Windows Home Server.

ESET Internet Security betekent vereisten

Bekijk de systeemvereisten voor specifieke ESET Internet Security functies in de tabel hieronder:

Functie

Vereisten

Intel® Threat Detection Technology

Bekijk de ondersteunde verwerkers.

Veilig internetbankieren

Bekijk de ondersteunde webbrowsers.

Transparante achtergrond

Windows 10, versie RS4 en later.

Gespecialiseerd opschoonprogramma

Niet-ARM64-gebaseerde processor.

Systeemopruiming

Niet-ARM64-gebaseerde processor.

Exploit Blocker

Niet-ARM64-gebaseerde processor.

Diepe gedragsinspectie

Niet-ARM64-gebaseerde processor.

Veilig internetbankieren - websiteomleiding

Niet-ARM64-gebaseerde processor.

Overig

Er is een internetverbinding nodig voor een goede werking van de activering en de updates van ESET Internet Security.

Twee antivirusprogramma's die gelijktijdig op één apparaat worden uitgevoerd, veroorzaken onvermijdelijk conflicten in systeembronnen, zoals het vertragen van het systeem, waardoor dit onbruikbaar wordt.