Installatiestappen voor ESET Server Security

Dit is een typische installatiewizard in het hoofdprogrammavenster. Dubbelklik op het .msi-pakket en volg de stappen om ESET Server Security te installeren:

1.Klik op Volgende om door te gaan of Annuleren als u de installatie wilt afsluiten.

2.De installatiewizard wordt uitgevoerd in de taal die staat aangegeven in de instelling Thuislocatie van een Regio > Locatie van uw besturingssysteem (of de instelling Huidige locatie van een Regio en taal > Locatie in oudere systemen). Gebruik het vervolgkeuzemenu om de gewenste producttaal te selecteren. De geselecteerde taal voor ESET Server Security staat los van de taal die u in de installatiewizard ziet.

install_welcome

3.Klik op Volgende om de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers weer te geven. Nadat u de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers en het Privacybeleid hebt gelezen en ermee akkoord bent gegaan, klikt u op Volgende.

accept_eula

4.Kies een van de beschikbare installatietypen (beschikbaarheid is afhankelijk van uw besturingssysteem):

Voltooien

Hiermee installeert u alle functies van ESET Server Security.

note

Het installatieprogramma bevat alleen essentiële modules. Alle andere modules worden gedownload tijdens de initiële module-update na de productactivering.

Kernonderdelen

Dit installatietype is bedoeld voor Windows Server Core-edities. De installatiestappen zijn dezelfde als voor een volledige installatie, maar alleen de kernonderdelen en opdrachtregelgebruikersinterface worden geïnstalleerd.

Hoewel de kerninstallatie hoofdzakelijk is bedoeld voor gebruik op Windows Server Core, kunt u dit toch installeren op een reguliere Windows Servers als u dat wilt. ESET-beveiligingsproducten die zijn geïnstalleerd met behulp van de kerninstallatie, hebben geen hoofdprogrammavenster. Dit betekent dat u alleen de opdrachtregelgebruikersinterface kunt gebruiken wanneer u met ESET Server Security werkt. Zie het gedeelte Installatie vanaf opdrachtregel voor meer informatie en overige speciale parameters.

example

Als u de kerninstallatie via de opdrachtregel wilt uitvoeren, gebruikt u de volgende voorbeeldopdracht:

msiexec /qn /i efsw_nt64.msi ADDLOCAL=_Base

Aangepast

Bij aangepaste installatie kunt u selecteren welke functies van ESET Server Security op uw systeem worden geïnstalleerd. Er wordt een lijst met productmodules en functies weergegeven voordat de installatie begint. Dit is nuttig als u ESET Server Security wilt aanpassen en alleen de onderdelen wilt installeren die u nodig hebt.

install_custom

5.U wordt gevraagd de locatie te selecteren waar u ESET Server Security wilt installeren. Standaard wordt het programma geïnstalleerd in C:\Program Files\ESET\ESET Server Security. Klik op Bladeren om deze locatie te wijzigen (niet aanbevolen).

install_select_folder

6.Klik op Installeren om te beginnen met de installatie. Na de installatie wordt u gevraagd om ESET Server Security te activeren.