Controle

De beveiligingsstatus die wordt weergegeven op het scherm Controle, bevat informatie over het huidige beveiligingsniveau. De samenvatting bevat gedetailleerde informatie over uw systeem.

MONITOR_GREEN De status U bent beveiligd geeft aan dat maximale beveiliging is gegarandeerd.

MONITOR_RED Het rode pictogram geeft ernstige problemen aan. Uw systeem is zeer waarschijnlijk niet maximaal beveiligd. De details van de foutmelding moeten u een beter inzicht geven in de huidige status.

Als u het probleem niet kunt oplossen, zoek dan in de ESET-kennisbank. Als u hulp nodig hebt, kunt u Een supportaanvraag verzenden. ESET Technische ondersteuning reageert snel op uw vragen en helpt bij het vinden van een oplossing. Voor een volledige lijst met statussen opent u Geavanceerde instellingen (F5) > Meldingen > Toepassingsstatussen en klikt u op Bewerken.

MONITOR_ORANGE Het oranje pictogram geeft aan dat uw ESET-product aandacht vereist voor een niet-kritisch probleem.

monitoring_status

Modules die goed werken, krijgen een groen vinkje. Modules die niet volledig functioneel zijn, krijgen een rood uitroepteken of een oranje waarschuwingspictogram. Aanvullende informatie over de module wordt weergegeven in het bovenste deel van het venster.

Tevens ziet u hier mogelijke oplossingen voor het probleem met de module. U kunt de status van een individuele module wijzigen door op Instellingen in het hoofdmenu te klikken en vervolgens op de gewenste module te klikken.

De controlepagina bevat ook informatie over uw systeem, waaronder het volgende:

Productversie: versienummer van ESET Server Security.

Servernaam: hostnaam of FQDN van de computer.

Systeem: details over het besturingssysteem.

Computer: details over de hardware.

Server uptime: geeft aan hoelang het systeem in bedrijf is. Dit is in principe het tegenovergestelde van downtime.

Als u het probleem niet kunt verhelpen met de voorgestelde oplossingen, klikt u op Help en ondersteuning om toegang te krijgen tot de Help-bestanden of de ESET-kennisbank te doorzoeken. Als u hulp nodig hebt, kunt u Een supportaanvraag verzenden. ESET Technische ondersteuning reageert snel op uw vragen en helpt bij het vinden van een oplossing.