Gecodeerde SSL-communicatie

Als uw systeem is geconfigureerd om het SSL-protocol te scannen, wordt er in twee situaties een dialoogvenster weergegeven waarin u wordt gevraagd een actie te kiezen:

Ten eerste, als een website een niet-verifieerbaar of ongeldig certificaat gebruikt, en ESET Server Security is geconfigureerd om de gebruiker in dergelijke gevallen te vragen (standaard gebeurt dit wel bij niet-verifieerbare certificaten maar niet bij ongeldige certificaten), wordt u in een dialoogvenster gevraagd of u de verbinding wilt Toestaan of Blokkeren.

Ten tweede, als SSL-protocolfiltering is ingesteld op Interactieve modus wordt er een dialoogvenster weergegeven voor elke website en wordt u gevraagd of u het verkeer wilt Scannen of Negeren. Bepaalde toepassingen controleren of hun SSL-verkeer wordt aangepast of door anderen wordt geïnspecteerd. In dergelijke gevallen moet ESET Server Security dat verkeer Negeren om de toepassing te kunnen laten werken.

DIALOG_EPFW_NEW_CERTIFICATE

In beide gevallen kan de gebruiker kiezen om de geselecteerde actie te onthouden. Opgeslagen acties worden bewaard in de lijst met bekende certificaten.