Fout-positieve site

Wij vragen u sites te melden die worden gedetecteerd als geïnfecteerd, oplichting of phishing, maar dit niet zijn. Vals-positieven (VP) kunnen optreden wanneer een patroon van een site overeenkomt met een patroon in de detectie-engine. Meld een dergelijke website om onze detectie-engine te verbeteren en anderen beter te beschermen.

Opmerkingen en aanvullende informatie

U kunt aanvullende informatie of beschrijvingen invoeren die kunnen helpen bij de verwerking van het verdachte bestand.