Beheerd via ESET PROTECT

ESET PROTECT is een toepassing waarmee u vanuit één centrale locatie ESET-producten in een netwerkomgeving kunt beheren. Met het ESET PROTECT-taakbeheersysteem kunt u ESET-beveiligingsoplossingen op externe computers installeren en snel reageren op nieuwe problemen en bedreigingen.

ESET PROTECT biedt op zich geen bescherming tegen schadelijke code, maar maakt gebruik van de aanwezige ESET-beveiligingsoplossingen op elke client.

ESET-beveiligingsoplossingen ondersteunen netwerken met meerdere platformtypen. Uw netwerk kan bestaan uit een combinatie van Microsoft-, Linux-, MacOS- en mobiele besturingssystemen.

dashboard

Zie de online-Help van ESET PROTECT voor meer informatie.