Användargränssnitt

Element i användargränssnitt

efde_policy_win efde_policy_macos Startläge

oFullständig – det kompletta huvudprogramfönstret visas.

oMinimal – det grafiska huvudprogramfönstret körs, men endast meddelanden visas för användaren.

Statusar

efde_policy_win efde_policy_macos Programstatusar: Definiera vilka programstatusar som ska visas i skrivbordsprogrammet och vilka statusar som ska skickas.

Presentationsläge

Policyinställning

Stöds på OS

Beskrivning

Inaktivera presentationsläge automatiskt efter

efde_policy_win

Används för att ställa in en tidsperiod varefter presentationsläget inaktiveras.

Inaktivera efter (minuter)

efde_policy_win

Ställ in den tidsperiod (i minuter, högst 2000) varefter presentationsläget inaktiveras.