Dekryptering/avinstallasjon

Før du avinstallerer EFDE-klienten fra arbeidsstasjonen, må du dekryptere alle krypterte stasjoner.

Dekryptering:

1.Fjern alle EFDE-policyer som for øyeblikket er i bruk på datamaskinen.

2.Opprett nye EFDE-retningslinjer.

3.Klikk på Krypteringsalternativer -> Full diskkryptering og deaktiver oppsettet Aktiver kryptering.

4.Lagre og tilordne disse retningslinjene til arbeidsstasjonen du vil dekryptere.

5.Når dekrypteringsprosessen på arbeidsstasjonen er fullført, vil arbeidsstasjonen rapporteres som Kryptering inaktiv i delen Datamaskindetaljer.

Avinstallering:

Når alle stasjoner på arbeidsstasjonen er dekryptert, kan du fortsette med å avinstallere EFDE-klienten.

1.Opprett en ny Klientoppgave -> Programvareavinstallasjon.

2.Klikk på Innstillinger og velg Program fra liste fra rullegardinmenyen.

3.Velg pakke å avinstallere: ESET Full Disk Encryption.

task_uninstall_sw_efde

4.Klikk Fullfør og tilordne oppgaven til arbeidsstasjonen.

software_uninstallation_settings