Järjestelmävaatimukset

EFDE-asiakassovelluksen tukemat käyttöjärjestelmät:

ESET Full Disk Encryption for Windows

32-bit

64-bit

Windows 11

N/A

Windows 10

ESET Full Disk Encryption for macOS

Tuettu

macOS 14.0 Sonoma

macOS 13.0 Ventura

macOS 12.0 Monterey

macOS 11.0 Big Sur

macOS 10.15 Catalina

macOS 10.14 Mojave

important

Älä asenna EFDE -asiakassovellusta samaan työasemaan, johon on asennettu ESET PROTECT Server -tietokanta.

Yhteensopivuus:

Legacy/BIOS-laiteohjelmistoa ei tueta. ESET Full Disk Encryption edellyttää UEFI-tuen sisältävää järjestelmää.

BOOT-levyt tukevat GPT Partition Schemed -levyjä, jotka ovat osa NTFS (New Technology Files System) -järjestelmää. DATA (toissijaiset) -levyt tukevat MBR Partition Schemed -levyjä (myös osa NTFS-järjestelmää).

ESET Full Disk Encryption tukee Apple M1 Maceja, jos Rosetta on asennettu.

ESET Full Disk Encryption ei tue ARM-suorittimia Windowsissa.

ESET Full Disk Encryption ei tue Dual-boot- tai ohjelmisto-RAID-järjestelmiä.

ESET Full Disk Encryption ei ole yhteensopiva Apple Boot Campia käyttävien Apple Mac -järjestelmien kanssa.

ESET Full Disk Encryption ei tue Microsoft Storage Space -tiloja ja dynaamisia levyjä.

Ohjelmiston käyttö Windows Insider Preview -versioiden kanssa tulisi olla vain testausta varten, sillä näillä versioilla ei voi taata tietojen eheyttä.

DirectX 9 ‑näytönohjain, jossa on WDDM 1.0 -ohjain tai uudempi.

Järjestelmälevyjen täysi levyn salaus tukee vain 512 tavun kokoisia sektoreita.

important

Et voi asentaa tuotetta ESET Full Disk Encryption samanaikaisesti tuotteen ESET Endpoint Encryption kanssa.

ESET Full Disk Encryption on käytettävissä virtuaalisessa koneympäristössä PC- tai Mac-Hypervisor-järjestelmissä:

VMware Workstation 16.2.3

VMware ESXi 7.0 / vSphere 7.0.3.00300

VMware Fusion 12.2.3

Parallels

Microsoft Hyper-V (suojattua käynnistystä ei tueta)

important

Samat yhteensopivuussäännöt koskevat vieraskäyttöjärjestelmää. Esimerkiksi Windowsin ESET Full Disk Encryption:ia ei tueta ARM:ssä, eikä sitä voi käyttää Windowsin virtualisoidussa Apple ARM -suorittimissa.

Hallintakonsolin vaatimukset:

ESET PROTECT tai ESET PROTECT On-Prem 8.0+

ESET Management Agent -versio 7.1+ Windowsille.

ESET Management Agent -versio 8.0+ macOS:lle.