EFDE for MAC

ESET Full Disk Encryption for macOS salaa hallinnoidun työaseman Applen omalla koko levyn FileVault2-salaussovelluksella. Tämä nopeuttaa salausprosessia niin käyttäjän kuin järjestelmänvalvojankin kannalta. ESET Full Disk Encryption for macOS salaa hallinnoidun työaseman ja purkaa sen salauksen etäsijainnista ja ilmoittaa lisäksi hallintakonsolin salauksen tilan. Tämä auttaa useiden erilaisten tietoturvaan liittyvien vaatimustenmukaisuusmääräysten noudattamisessa.