Salasanan vahvistuksen poistaminen komentorivillä

Voit ottaa FDE-kirjautumisen salasanan vahvistuksen poiston asiakaslaitteella komentorivin avulla.

important

Edellytykset:

ESET Full Disk Encryption 1.3.0.x -versio.

ESET Full Disk Encryption -asennus on aktivoitava.

Järjestelmä on yhdistettävä ESET PROTECT On-Prem -konsoliin ESET Management Agentin avulla.

Järjestelmän on oltava salaava tai salattu.

1.Avaa komentokehote korotetuin oikeuksin.

2.Siirry kohtaan C:\Program Files\ESET\ESET Full Disk Encryption ja suorita komento efdeais /command=invalidate_password. Voit vaihtoehtoisesti käyttää yhtä komentoa sekä sijainnille että itse komennolle: C:\Program Files\ESET\ESET Full Disk Encryption efdeais /command=invalidate_password.

3.Jos komento onnistuu, onnistumisviesti näkyy komentorivillä.

ESET Full Disk Encryption -käyttöliittymä ilmoittaa, että salasana on vanhentunut ja että käyttäjien on muutettava salasana.