Salauksen hallinta

Salattujen työasemien hallinta koostuu esikäynnistyksen kirjautumisen hallinnasta.

Näitä asetuksia voi määrittää valitsemalla Tietokoneen tiedot -> Yleiskuvaus -> Salaus-ruutu -> Hallinta:

Tai suorittamalla tehtäviä ja käyttämällä käytäntöasetuksia efde_policy_winylläpitotilassa.

important

Kaikki EFDE-tehtävät tehdään vasta, kun ESET Management Agent on saanut tehtävän agentin toisinnusprosessilta (yleensä seuraava kerta, kun agentti yhdistää hallintapalvelimeen tehtävän suorittamisen jälkeen). Tietokone on käynnistettävä Windowsissa, jotta agentti saa tehtävän tiedot. Esikäynnistyksen kirjautumisnäyttö ei riitä agentille näiden tehtävien suorittamiseen.

efde_policy_winPoista FDE-kirjautumisen salasanan vahvistus – Tämä tehtävä poistaa nykyisen kirjautumisen salasanan vahvistuksen heti ja kehottaa käyttäjää vaihtamaan salasanan EFDE -asiakasohjelman käyttöliittymässä. Jos käyttäjä ei muuta salasanaa EFDE -asiakasohjelman pääikkunassa ja sammuttaa laitteen, käyttäjiä pyydetään muuttamaan salasana esikäynnistyksen kirjautumisnäytössä, kun laite seuraavan kerran käynnistetään.

efde_policy_winLuo uusi FDE-palautussalasana – Tämä mitätöi heti nykyisen kirjautumissalasanan ja luo uuden salasanan, jonka järjestelmänvalvoja voi toimittaa käyttäjälle.

efde_policy_win efde_policy_macosPalauta käyttö

oefde_policy_win efde_policy_macosPalautussalasana – Luo käyttäjän palautussalasanan ja määrittää uuden kirjautumissalasanan.

oefde_policy_win efde_policy_macosPalautustiedot – muodostaa salauksen purkuun käytettävän tiedoston, jota tarvitaan salauksen palauttamiseen.

efde_policy_winEstä käyttö

oefde_policy_winEstä FDE-kirjautumisen salasana – Tämä tehtävä pakottaa käyttäjän edellyttämään palautussalasanaa koneen käynnistämiseen. Palautussalasana tarvitaan uuden esikäynnistyksen salasanan määrittämiseen, jotta käyttäjä voi kirjautua laitteeseen. Käyttäjä ei voi vaihtaa kirjautumissalasanaansa (vaikka tämä olisi otettu käyttöön EFDE-kokoonpanokäytännössä) esikäynnistyksen kirjautumisnäytössä tässä tilassa.

oefde_policy_winPyyhi FDE-kirjautumisen salasana – Tämä tehtävä käynnistää laitteella BSOD-tilan heti laitteen käytön yhteydessä. FDE-kirjautuminen pyyhitään laitteesta, eikä käyttäjä voi enää yrittää kirjautumista. Käyttäjän kirjautuminen, salasanan vaihto ja salasanan palautus on poistettu käytöstä tässä tilassa. Ainoa käytettävissä oleva asetus on salauksen palautus salauksen palautukseen käytettävän aseman avulla.