Ota käyttöön ja määritä ESET Full Disk Encryption

important

Jos kohtaat virheen Tietokonettasi ei ole salattu, eikä tallennettuja tietoja ole suojattu, määritä tietokoneen salaus ja korjaa virhe noudattamalla seuraavia ohjeita.

note

ESET Full Disk Encryption:n versio 1.4 (ja uudemmat) tukee automaattisia päivityksiä (määritettävissä käytännön kautta).

Tuotteen ESET Full Disk Encryption asetukset voi määrittää käytännöllä kohteessa ESET Security Management Center, ESET PROTECT On-Prem tai ESET PROTECT: valitse Käytännöt > Uusi käytäntö > Asetukset > valitse tuote ESET Full Disk Encryption avattavasta valikosta.

Tässä voit luoda haluamasi EFDE-kokoonpanon:

note

macOS-käytäntöasetukset on merkitty seuraavasti: efde_policy_macos.

1.Ota kohdassa Salausasetukset -> Full Disk Encryption -tila käyttöön asetus Ota salaus käyttöön. Tämä asetus ottaa salauksen käyttöön hallitussa työasemassa tai poistaa sen käytöstä.

encryption_options

2.Päätä kohdassa Salausasetukset, haluatko käyttää vaihtoehtoa Salaa kaikki levyt tai Salaa vain käynnistyslevy.

3.Jos haluat käyttää TPM (Trusted Platform Module) -tukea tai itse salaavien asemien OPAL-tukea salaukseen, valitse asetus hallinnoiduissa työasemissa käytettävissä olevien laitteiden mukaan.

4.Määritä kohdassa Salasanakäytännöt -> Käyttäjän salasanan vaatimukset, mitä käyttäjän työasemaan kirjautumiseen käytettävältä esikäynnistyksen salasanalta edellytetään.

5.Määritä lopuksi kohdassa Käyttöliittymä -> Käyttöliittymän osat, miten työasemissa käytettävä EFDE-asiakasohjelma toimii.

6.Tallenna käytäntö valitsemalla Valmis. Älä vielä määritä käytäntöä, voit ottaa sen käyttöön, kun EFDE on käytössä asiakkaan työasemassa.

7.Ennen salauksen aloittamista ota EFDE -asiakasohjelma käyttöön työasemissa.

Lue kattava kuvaus kohteen ESET Full Disk Encryption kokoonpanon määrityksestä:

Salasanakäytännöt

Salausasetukset

Käyttöliittymä

Työkalut