Køb tjenesten

ESET Full Disk Encryption kræver en separat licens til produktaktivering. ESET Full Disk Encryption er en tilføjelsesfunktion i administrationskonsollen, så den kan kun købes som en tilføjelse til en ny eller eksisterende ESET-licens til en virksomhedsløsning. Kunden kan kun købe det maksimale antal sæder, der svarer til antallet af sæder for deres slutpunktlicens. Du kan købe en ESET Full Disk Encryption-licens hos din lokale ESET-forhandler. Når du har modtaget din licens, skal du importere den til din ESET Business Account. Derved låses der op for alle ESET Full Disk Encryption-funktioner i administrationskonsollen.

Kontakt os

Find din ESET-partner, hvis du har spørgsmål, der er relateret til licenser til og køb af tjenesten. Du kan kontakte ESET-support via e-mail, chat eller telefon for at få oplysninger. Se vores side med kontaktoplysninger.