Indstillinger for kryptering

Tilstanden Fuld diskkryptering

efde_policy_win efde_policy_macos Aktivér kryptering – Denne indstilling aktiverer/deaktiverer krypteringen på enheden. Hvis en politik med indstillingen Deaktiveret anvendes på en krypteret arbejdsstation, dekrypteres den.

efde_policy_win efde_policy_macos Tid, der går, før brugeren bliver bedt om at udføre opsætning af kryptering (timer) – højeste værdi er 24 timer. Definerer intervallet i timer for, hvor ofte brugeren bliver bedt om at konfigurere krypteringsadgangskoden på deres arbejdsstation.

efde_policy_win Indstillinger for kryptering:

oKryptér alle diske – Krypterer alle fysiske diske på arbejdsstationen. Eksterne harddiske og USB-drev påvirkes ikke.

oKryptér kun startdisk – Krypterer kun den fysiske disk, der bruges som en aktuel Windows-startdisk.

efde_policy_win Deaktivér FDE-godkendelse – Denne indstilling aktiverer/deaktiverer kravet om godkendelse af adgangskode før start for arbejdsstationen.

Understøttelse af Trusted Platform Module

Politikindstilling

Understøttes på OS

Beskrivelse

Brug TPM

efde_policy_win

Hvis du aktiverer brugen af TPM, initialiseres og overtages ejerskabet af TPM (Trusted Platform Module). Du har ansvaret for at sikre, at TPM ikke bruges af anden software, da det kan medføre tab af data.

TPM-tilstand

efde_policy_win

Brug TPM, hvis det er muligt – Krypteringsprocessen forsøger at bruge TPM til krypteringen. Hvis TPM-versionen ikke understøttes, eller TPM ikke er til stede, fortsætter kryptering uden TPM.

Skal bruge TPM – Kryptering kræver TPM. Hvis TPM ikke er til stede, eller det kører i en ikke-understøttet version, kan krypteringen ikke starte.

important

Fra version 1.2.4 rydder ESET Full Disk Encryption ikke TPM før brug.

Understøttelse af OPAL-selvkrypterende drev

Politikindstilling

Understøttes på OS

Beskrivelse

Brug Opal

efde_policy_win

Hvis aktiveret, vil kryptering udføres med brug af understøttelse af OPAL-kryptering. Dette er en hardwarefunktion på en disk.

Opal-tilstand

efde_policy_win

Brug Opal, hvis det er muligt – Krypteringsprocessen forsøger at bruge understøttelse af OPAL-hardwarekryptering til krypteringen. Hvis OPAL-versionen ikke understøttes, eller OPAL-kryptering ikke er til stede, fortsætter kryptering uden OPAL.

Skal bruge Opal – Kryptering kræver OPAL. Hvis OPAL ikke er til stede, eller det kører i en ikke-understøttet version, kan krypteringen ikke starte.