Webbkontroll

Använd Webbkontroll för att konfigurera inställningar som skyddar mot risk för företagsansvar. Webbkontroll kan till exempel reglera åtkomsten till webbplatser som bryter mot upphovsrätt. Målet är att förhindra att anställda får tillgång till sidor med olämpligt eller skadligt innehåll eller sidor som har en negativ inverkan på produktiviteten.

Arbetsgivare och systemadministratörer kan blockera åtkomst till mer än 27 fördefinierade webbplatskategorier och över 140 underkategorier samt logga dessa besök.

Webbkontroll är en hanterad funktion. Alla inställningar styrs från ESET PROTECT Cloud.

note

För att Webbkontroll ska fungera måste en hanterad enhet uppfylla följande krav:

ESET Endpoint Security for Android version 3 eller senare.

Android version 8 eller senare.

Registrerad i ESET PROTECT Cloud med enhetsadministratörsbehörigheter.

Skyddade webbläsare

Chrome

Chrome Beta

Firefox

Firefox Beta

Opera

Opera Beta

Opera Mini

Opera Mini Beta

Opera TV-webbläsare

Samsung Internet

Mint

Yandex-webbläsare

DuckDuckGo

Kiwi-webbläsare

Edge

Silk i Amazon-enheter

Mi-webbläsare

Xiaomi Mi-webbläsare

Vewd i Android TV

Appar som använder skyddade webbläsarkomponenter för webbvisning är också skyddade.