Borttagning av samtals- och SMS-tjänster

Från den 9 januari 2019 inför Google Play begränsningar för SMS- och samtalsbehörigheter nödvändiga för kärnfunktioner i samtalsfilterfunktionerna i ESET Endpoint Security for Android. På grund av dessa behörighetsbegränsningar finns följande funktioner inte längre tillgängliga i Google Play-versionen av ESET Endpoint Security for Android:

Samtalsfilter

SMS-kommandon – Anti-Theft-funktion

Det går fortfarande att använda funktionen med fjärrkommandon i Anti-Theft med ESET hantering av mobila enheter i konsolen ESET PROTECT. Du har obegränsad åtkomst till ESET PROTECT som en del av ESET-licensen.