Versioner av ESET Endpoint Security for Android

Det finns två versioner av ESET Endpoint Security for Android:

ESET Endpoint Security for Android – Google Play-version.

ESET Endpoint Security for Android – webbversion med funktionen Samtalsfilter.

Uppdateringar till den senaste versionen

Uppdateringar av ESET Endpoint Security for Android varierar beroende på versionen som är installerad:

Uppdatera Google Play-versionen av ESET Endpoint Security for Android

Uppdateringen sker automatiskt om den mobila enheten är inställd på att uppdatera Google Play automatiskt.

Uppdatera webbversionen av ESET Endpoint Security for Android

Klicka på växlingsknappen "Aktivera automatiska programuppdateringar" i ESET PROTECT eller ESET PROTECT On-Prem för att uppdatera ESET Endpoint Security for Android-appen. Sedan uppmanas slutanvändaren automatiskt att uppdatera varje gång en uppdatering är tillgänglig. Mer information finns i vår artikel i kunskapsbasen.