Introduktion

Den nya generationen av ESET Endpoint Security for Android (EESA) är utformad för att fungera med ESET PROTECT , den nya hanteringskonsolen som möjliggör fjärrhantering av alla säkerhetslösningar från ESET.

Det finns både en Google Play-version och en webbversion av ESET Endpoint Security for Android.

ESET Endpoint Security for Android version 4 är kompatibel med:

ESET PROTECT.

ESET PROTECT On-Prem (version 11.0 och tidigare)

ESET Endpoint Security for Android är framtaget för att skydda företags mobila enheter mot den senaste skadliga koden och säkra data även om enheten försvinner eller blir stulen. Det hjälper även systemadministratörer att säkerställa att enheter följer företagets säkerhetsprinciper.

ESET Endpoint Security for Android kan även användas i små till medelstora företag utan behov av fjärrhantering via ESET PROTECT. IT-tekniker, systemadministratörer eller användare kan dela sin konfiguration av ESET Endpoint Security for Android med kollegor. På så vis försvinner behovet av produktaktivering och manuell konfiguration av varje produktmodul som annars krävs direkt efter installation av ESET Endpoint Security for Android.