Samtalsfilter

important

Viktigt

Funktionen Samtalsfilter är endast tillgänglig i webbversionen av ESET Endpoint Security for Android.

Samtalsfilter blockerar inkommande/utgående samtal baserat på användardefinierade regler.

Inget meddelande visas när ett inkommande samtal blockeras. Fördelen med detta är att du inte störs av oönskad information, men det går alltid att kontrollera i loggfilerna för samtal att inget har blockerats av misstag.

important

Samtalsfilter fungerar inte i surfplattor som saknar stöd för samtal.

Om du vill blockera samtal från det senast mottagna telefonnumret trycker du på Blockera senaste uppringaren. Då skapas en ny regel.

Blockera telefonnummer med jokertecken

Du kan blockera ett antal nummer via jokertecken som beskrivs i tabellen nedan:

Jokertecken

Beskrivning

*

representerar flera tecken

?

representerar ett enda tecken

example

Exempel

Om du inte vill ta emot samtal från ett visst land ska du ange landskoden och jokertecknet * i fältet Mobilnummer så blockeras alla inkommande samtal från landet som börjar med det här nummermönstret. När du bestämmer dig för att utesluta ett visst telefonnummer från det landet ska du lägga till en ny regel med åtgärden Tillåt. Bilden nedan visar hur du blockerar alla samtal från Slovakien.

wildcards