Regler

Som användare kan du skapa användarregler utan att behöva ange något administratörslösenord. Administratörsregler kan endast skapas i administratörsläget. Administratörsregler skriver över alla användarregler.

Mer information om att skapa en ny regel finns i det här avsnittet.

Om du vill ta bort en befintlig regelpost från listan Regler trycker du på och håller ned posten och trycker sedan på ikonen Ta bortaction_button_delete.