Användare som ansluter till ESET PROTECT

ESET PROTECT är ett program som möjliggör hantering av ESET-produkter i en nätverksmiljö från en central plats. Med ESET PROTECT åtgärdshanteringssystem kan du installera säkerhetslösningar från ESET på fjärrdatorer och snabbt hantera nya problem och hot. ESET PROTECT ger inte på egen hand skydd mot skadlig kod. Det förlitar sig till en ESET-säkerhetslösning i varje klient.

ESET:s säkerhetslösningar har stöd för nätverk som innehåller flera plattformstyper. Nätverket kan innehålla en kombination av aktuella Microsoft-, Linux-baserade eller macOS-operativsystem som körs i mobila enheter (mobiltelefoner och surfplattor).

ESET PROTECT är en ny version av ett fjärrhanteringssystem som väsentligt skiljer sig från tidigare versioner av ESET Remote Administrator. Du kan kontrollera kompatibiliteten med tidigare versioner av ESET-säkerhetsprodukter här:

Produkter som stöds för ESET PROTECT On-Prem

Produkter som stöds för ESET PROTECT

Du hittar skillnaderna mellan ESET PROTECT On-Prem och ESET PROTECT i vår dokumentation.

note

Mer information hittar du här:

Onlinedokumentationen för ESET PROTECT On-Prem

Onlinedokumentationen för ESET PROTECT