Versies van ESET Endpoint Security for Android

Er zijn twee versies van ESET Endpoint Security for Android beschikbaar:

ESET Endpoint Security for Android: Google Play-versie.

ESET Endpoint Security for Android: webversie met de functie Oproepfilter.

Updates voor bijwerken naar de nieuwste versie

Updates van ESET Endpoint Security for Android verschillen, afhankelijk van de versie die al is geïnstalleerd:

Google Play-versie van ESET Endpoint Security for Android bijwerken

Als uw mobiele apparaat is ingesteld om Google Play-apps automatisch bij te werken, wordt de update automatisch uitgevoerd.

Webversie van ESET Endpoint Security for Android bijwerken

Klik op de schakelaar 'Automatische toepassingsupdates inschakelen' in ESET PROTECT of ESET PROTECT On-Prem om app-updates voor ESET Endpoint Security for Android uit te voeren. Vervolgens wordt de eindgebruiker automatisch gevraagd om bij te werken telkens wanneer er een update beschikbaar is. Ga naar het artikel in onze kennisbank voor meer informatie.