Oproepfilter

important

Belangrijk

De functie Oproepfilter is alleen beschikbaar in de webversie van ESET Endpoint Security for Android.

Oproepfilter blokkeert inkomende/uitgaande oproepen op basis van door de gebruiker gedefinieerde regels.

Er wordt geen melding weergegeven wanneer er een binnenkomend gesprek wordt geblokkeerd. Het voordeel hiervan is dat u geen last heeft van ongevraagde informatie, maar u kunt altijd de logboeken controleren op oproepen die mogelijk per ongeluk zijn geblokkeerd.

important

Oproepfilter werkt niet op tablets die geen ondersteuning bieden voor oproepen en berichtenuitwisseling.

Tik op Laatste beller blokkeren om inkomende oproepen te blokkeren van het laatst ontvangen telefoonnummer. Er wordt dan een nieuwe regel gemaakt.

Telefoonnummers blokkeren met wildcards

U kunt een reeks nummers blokkeren via wildcards, zoals beschreven in de onderstaande tabel:

Wildcard

Beschrijving

*

vertegenwoordigt meerdere tekens

?

vertegenwoordigt een enkel teken

example

VOORBEELD

Als u geen oproepen uit een specifiek land wilt ontvangen, typt u de landcode en het wildcardteken * in het veld Mobiel nummer. Wanneer u besluit een telefoonnummer uit dat land uit te sluiten, kunt u een nieuwe regel toevoegen met de actie Toestaan. In de onderstaande afbeelding ziet u hoe u alle oproepen uit Slowakije kunt blokkeren.

wildcards