Een toepassing op naam blokkeren

1.Tik op Toepassingsbeheer > Blokkeren > Toepassing blokkeren > Blokkeren op naam.

2.Kies of u de toepassing wilt blokkeren op naam of op de naam van het pakket.

3.Geef de woorden op, op basis waarvan de toepassing moet worden geblokkeerd. Gebruik een komma (,) als scheidingsteken om meerdere woorden van elkaar te scheiden.

Een voorbeeld: met het woord "poker" in het veld Toepassingsnaam worden alle toepassingen geblokkeerd waarin het woord "pokerpoker" in de naam voorkomt. Als u "com.poker.game" opgeeft in het veld Pakketnaam, zal ESET Endpoint Security for Android slechts één toepassing blokkeren.