Regels negeren

Als u ESET Endpoint Security for Android extern vanuit  ESET PROTECT beheert, hebt u de mogelijkheid bestanden te definiëren die niet als schadelijk worden gerapporteerd. Bestanden die zijn toegevoegd aan Regels negeren, worden in toekomstige scans genegeerd. Als u een regel wilt maken, moet u het volgende opgeven:

een bestandsnaam met een juiste 'apk'-extensie

een unieke pakketnaam voor de toepassing, bijvoorbeeld uk.co.extorian.EICARAntiVirusTest

de naam van de bedreiging zoals die door antivirusprogramma's wordt gedetecteerd, bijvoorbeeld Android/MobileTX.A (dit veld is verplicht)

note

Deze functie is niet beschikbaar in de ESET Endpoint Security for Android-app.