Automatisch scannen

Scanniveau

Er zijn 2 verschillende scanniveaus om uit te kiezen. Deze instelling is van toepassing op zowel Scannen tijdens opladen als Geplande scan:

Smart: met Smart scan worden geïnstalleerde toepassingen gescand, evenals DEX-bestanden (uitvoerbare bestanden voor het Android-besturingssysteem), SO-bestanden (bibliotheken) en ZIP-bestanden tot een maximale scandiepte van 3 geneste archieven, en de inhoud van SD-kaarten.

Dieptescan: alle bestandstypen ongeacht de extensie ervan worden gescand, in zowel het interne geheugen als op de SD-kaart.

Scannen tijdens opladen

Als dit is geselecteerd, begint het scannen automatisch wanneer het apparaat niet actief is (volledig opgeladen en aangesloten op een oplader).

Geplande scan

Met Geplande scan kunt u automatisch een apparaatscan uitvoeren op een vooraf bepaalde tijd. Als u een scan wilt plannen, tikt u op switch_off naast Geplande scan en geeft u de datums en tijden op waarop de scan moet worden gestart. Standaard is 's maandags om 04:00 uur geselecteerd.